Banovići – Informativna radionica o IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Investicijska fondacija „Impakt“ i Općina Banovići organizuju informativnu radionicu sa ciljem prezentacije Javnog poziva za učešće u IMPAKT Inkubatoru poslovnih ideja za Općinu Banovići, te se ovim putem pozivaju svi zainteresovani da se pridruže prezentaciji.

Informativna radionica održati će se u petak 16.04.2021. godine u sali za sjednice Općinskog vijeća Banovići, Radnički dom Banovići (Ulica Alije Izetbegovića 33, Banovići), sa početkom u 10.00 h, te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani građani općine da prisustvuju radionici odnosno prezentaciji.

Uvažavajući odredbe nadležnih kriznih štabova o maksimalnom dozvoljenom broju osoba u zatvorenom prostoru, u svrhu poštivanja navedene odredbe ali i osiguranja svih zaštitnih mjera neophodna je prethodna potvrda prisustva na radionici putem ispunjavanja Google forme, klikom na link Prijava za informativnu radionicu o IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Banovići (google.com)

Formu je potrebno ispuniti najkasnije do 15.04.2021. godine do 12.00 h.

Tokom radionice biti će prezentirani uslovi i detalji učešća u Programu IMPAKT inkubator poslovnih ideja ali i razgovarano o prilikama i resursima koje stoje na raspolaganju svima onima koji pokreću ili razvijaju biznis na području Općine Banovići.

Podsjećamo Javni poziv za učešće u inkubatoru je objavljen 07.04.2021.godine, a rok za prijavu je 26.04.2021.godine. Javni poziv i prijavni formular možete pogledati OVDJE.