BIGBANG Challenge: Dodijeljena priznanja za 75 najuspješnijih mladih u Tuzlanskom kantonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nakon šestomjesečne promocije, kao i afirmacije i prepoznavanja najuspješnijih mladih ljudi, 15.07.2020. godine u ljetnoj bašti Sydney kod Narodnog pozorišta održana je svečana dodjela priznanja projekta BIGBANG CHALLENGE #HEROJIGENERACIJE. Tokom kampanje je predstavljeno 75 najuspješnijih mladih ljudi u Tuzlanskom kantonu iz 10 kategorija, a svaki kandidat je predstavljen pojedinačno u obliku intervjua “Heroja dana” na Radio Kameleonu i na web stanici Radio Kameleona.

U sklopu projekta u kategoriji Poduzetništvo i start up priznanje je dobila i preduzetnica iz YEP inkubatora poslovnih ideja Lukavac, Naida Bajrić vlasnica Administrativno-pravnog ureda Bajrić Lukavac.

Izvršna direktorica Investicijske fondacije IMPAKT Mirela Omerović uručila je priznjanja za najuspješnije mlade u kategoriji “Poduzetništvo i start-up” čime je Investicijska fondacija IMPAKT dala podršku ovom značajnom projektu za promociji poduzetničkog duha, aktivizma i afirmacije mladih u svim oblasti.

Na ceremoniji su dodijeljena priznanja svim najuspješnijim mladim ljudima u Tuzlanskom kantonu iz 10 kategorija. Proglašeni su predstavnici svake kategorije, pobjednici online glasanja, koje se održalo na web stranici www.bigbang.ba. Za narednu godinu je najavljen Festival mladih u Tuzli, koji će biti jedan od najvećih u Bosni i Hercegovini.

Projekat je realiziran od strane Radija Kameleon, a uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona.

Prilagođeno prema Radio Kameleon https://radiokameleon.ba/2020/07/16/dodijeljena-priznanja-za-75-najuspjesnijih-mladih-ljudi-u-tk/