Regija Banja Luka – održana informativna radionica o Programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Veliki interes za Program jačanja kapaciteta omladinskih lidera iz oblasti preduzetništva i projektnog menadžmenta je iskazan i na današnjoj virtuelnoj radionici za regiju Banja Luka.

Ispred atašea za kulturu i obrazovanje Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, Holly Zardus, se obratila učesnicima sa informacijama o BOLD mreži mladih lidera, kao i mogućnostima koje se pružaju za sve učesnike/ce. Učesnici/e su imali priliku da dobiju odgovore na svoja pitanja od strane predstavnice američke vlade. Danijel Petrović, član BOLD mreže, predstavio je svoja iskustva vezano za njegov aktivizam u razvoju lokalne zajednice, a učesnici/e su čuli i mnogo korisnih informacija iz „prve ruke“ i iskustava jednog od najaktivnijih članova BOLD mreže.

Kao i na prethodnim radionicama, nastojimo da maksimalno uključimo učesnike radionice putem dodatnih online alata, a kako bi kroz interakciju dobili dodatne inpute o problemima u lokalnim zajednicama, kao i prijedloge za rješavanje specifičnih izazova u zajednicama.

Nakon Banja Luke, 18.12.2020. u 10.00h se selimo u posavske krajeve Brčkog. Svi oni koji su bili spriječeni danas da prisustvuju informativnoj radionici, mogu se priključiti nekoj od narednih.

  1. 18.12/2020. godine (10.00 – 11.30 h) – regija Brčko
  2. 21.12.2020. godine (10.00 – 11.30 h)  – regija Tuzla
  3. 05.01.2021. godine (10.00 – 11.30 h) – završna informativna radionica

Prijave za radionice, vrše se putem linka: https://forms.gle/X1sh3xHXTap3KzhE9

Podsjećanja radi, rok za prijave na Pogram jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta 15.1.2021, a prijavnom obrascu možete pristupiti klikon na link:  PRIJAVNI OBRAZAC za učešće u Programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta