Regija Brčko – održana informativna radionica o Programu jačanja liderskih kapaciteta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nastavljamo otkrivati mlade lidere naših zajednica. Danas smo se družili sa grupom mladih iz regije Brčkog a sa ciljem informisanja potencijalnih učesnika Programa jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta. Svjesni da je sve veći izazov privući učesnike događaja putem digitalnih platformi, kao i uvijek do sada obogatili smo radionice interaktivnim online alatima putem kojih učesnici doprinose samoj radionici.

Ukoliko želite steći dodatne informacije o Programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta koji će održati u martu naredne godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na informativnim radionicama a preostala su još dva termina:

  1. 21.12.2020. godine (10.00 – 11.30 h)  – regija Tuzla
  2. 05.01.2021. godine (10.00 – 11.30 h) – završna informativna radionica

Prijave za informativne radionice, vrše se putem linka: https://forms.gle/X1sh3xHXTap3KzhE9 a nakon čega ćete putem e-maila dobiti Zoom link za pristup informativnoj radionici koja Vam odgovara.

Kao i na svim radionicama do sada, ispred atašea za kulturu i obrazovanje Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, Holly Zardus, se obratila učesnicima sa informacijama o BOLD mreži mladih lidera, kao i mogućnostima koje se pružaju za sve učesnike/ce. A kako bi dobili iskustvo iz prve ruke, član BOLD mreže Danijel Petrović je predstavio svoja iskustva vezano za aktivizam u razvoju lokalne zajednice i prednosti koje nosi članstvo BOLD mreže.

Podsjećanja radi, rok za prijave na Pogram jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta 15.1.2021, a prijavom obrascu možete pristupiti klikon na link:  

PRIJAVNI OBRAZAC za učešće u Programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta