Regija Trebinje: Održana informativna radionica o Programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Podstičemo pozitivan stav prema liderstvu i informišemo široki krug potencijalnih učesnica i učesnikka Programa jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta. I danas smo dokazali da je moguće i na online platformama privući mlade osobe i zainteresovati ih za učešće u radionicama za sticanje dodatnih vještina i razvoja projektnih prijedloga. Svakako da angažman na društvenim mrežama, kontinuirana komunikacija sa mladima, kao i efikasnost u pružanju odgovora te korištenje različitih online alata za interaktivnost Zoom susreta su neki od elemenata koji doprinose dobrom odzivu učesnika na svakoj od informativnih radionica do sada.

Investicijska fondacija Impakt i predstavnici BOLD programa američke vlade danas su organizovali treću po redu informativnu radionicu o Programu za regiju Trebinje.

U svrhu informisanja što većeg broja mladih organizujemo online radionice, a u nastavku je raspored kako bi se svi zainteresovani mogli priključiti terminu koji im odgovara:

  1. 16.12.2020. godine (10.00 – 11.30 h)  – regija Banja Luka
  2. 18.12/2020. godine (10.00 – 11.30 h) – regija Brčko
  3. 21.12.2020. godine (10.00 – 11.30 h)  – regija Tuzla
  4. 05.01.2021. godine (10.00 – 11.30 h) – završna informativna radionica

Prijave za radionice, vrše se putem linka: https://forms.gle/X1sh3xHXTap3KzhE9

Kao i na svim radionicama do sada, ispred atašea za kulturu i obrazovanje Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, Holly Zardus, se obratila učesnicima sa informacijama o BOLD mreži mladih lidera, kao i mogućnostima koje se pružaju za sve učesnike/ce. A kako bi dobili iskustvo iz prve ruke, član BOLD mreže Danijel Petrović je predstavio svoja iskustva vezano za aktivizam u razvoju lokalne zajednice i prednosti koje nosi članstvo BOLD mreže.

Podsjećanja radi, rok za prijave na Pogram jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta 15.1.2021, a prijavom obrascu možete pristupiti klikon na link:  

PRIJAVNI OBRAZAC za učešće u Programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta