Regija Tuzla – održana informativna radionica o Programu jačanja liderskih kapaciteta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ciklus informativnih radionica u izazovnoj 2020toj godini zatvaramo današnjom radionicom za mlade iz regije Tuzla, a sa ciljem informisanja potencijalnih učesnika Programa jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta. Iako posljednja istraživanja pokazuju da je istinski izazov privući mlade na prezentacije putem online alata za video i web konferencije, mi se možemo pohvaliti sa super brojkama kako na dosadašnjim, tako i na današnjoj radionici. Kao i do sada, obogatili smo radionice interaktivnim online alatima putem kojih pokušavamo animirati mlade da budu aktivni tokom same prezentacije.

Ukoliko želite steći dodatne informacije o Programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta koji će održati u martu naredne godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na posljednjoj informativnoj radionici:

            05.01.2021. godine (10.00 – 11.30 h) – završna informativna radionica

Prijaviti se možete popunjavanjem kratke forme putem linka: https://forms.gle/X1sh3xHXTap3KzhE9

Kao i na svim radionicama do sada, ispred atašea za kulturu i obrazovanje Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, Holly Zardus, se obratila učesnicima sa informacijama o BOLD mreži mladih lidera, kao i mogućnostima koje se pružaju za sve učesnike/ce. A kako bi dobili iskustvo iz prve ruke, član BOLD mreže Adnan-Mustafa Hasanagić i Danijel Petrović su predstavili iskustva vezano za aktivizam u razvoju lokalne zajednice i prednosti koje nosi članstvo BOLD mreže.

Podsjećanja radi, rok za prijave na Pogram jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta 15.1.2021, a prijavom obrascu možete pristupiti klikon na link: 

 PRIJAVNI OBRAZAC za učešće u Programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta