Regija Tuzla – ponedjeljak (21.12.2020) online informativna radionica Program jačanja kapaciteta omladinskih lidera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

U svrhu informisanja potencijalnih učesnika i učesnica Programa jačanja kapaciteta omladisnkih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta, Investicijska fondacija Impakt i predstavnici BOLD programa američke vlade će u ponedjeljak 21.12.2020. godine od 10.00 do 11.30 časova, organizovati online informativnu radionicu za regiju Tuzla, svi zainteresovani su dobro došli da nam se pridruže.

Podsjećamo Investicijska fondacija Impakt Sarajevo je raspisala Poziv za učešće u programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta, za sve mlade sa područja Bosne i Hercegovine koji prepoznaju problem u svojoj lokalnoj zajednici i žele doprinijeti njegovom rješavanju i lokalnom ekonomskom razvoju kroz realizaciju projekta ili pokretanje vlastitog biznisa. Poziv se raspisuje u okviru BOLD programa koji se realizuje uz podršku američke vlade.

Tokom decembra ukupno je do sada realizovano 6 informativnih radionica, a planirano je ukupno 7 regionalnih informativnih radionica na kojima će fokus biti stavljen na specifične izazove sa kojima se mladi od 18 do 35 godina susreću na tim prostorima. Nakon informativnih radionica za sarajevsku, mostarsku, trebinjsku, banjalučku, brčansku regiju, slijedi radionica Tuzla (21.12.2020) te završna informatina radionica koja je planirana za 05.01.2021. godine.

Na informativnoj radionici će se svi prisutni imati priliku detaljnije upoznati sa time šta nudi Program i na koji način se možete prijaviti za učešće, a očekuju Vas inspirativni predavači i interaktivan pristup.

Zoom link za informativnu radionicu za regiju Tuzla:

https://zoom.us/j/95062392412?pwd=UDRzUWM5SlpQUm41MURYTjQrZ0tTUT09

Dakle, ako:

  • Imaš između 18 i 35 godina i prebivalište u BiH
  • Imaš pozitivan stav prema učenju i liderstvu te želju da doprineseš rješavanju problema u svojoj lokalnoj zajednici
  • Želiš naučiti napisati poslovni plan, poslovni model i projektni prijedlog?
  • Želiš naučiti kako da kroz pokretanje biznisa ili realizaciju projekta doprineseš lokalnom ekonomskom razvoju?
  • Želiš upoznati mlade iz cijele BiH kao i uspješne mlade poduzetnike iz SAD-a koji su doprinijeli  razvoju lokalnih zajednica u kojima žive kroz realizaciju projekata i/ili pokretanje biznisa?
  • Želiš postati dio BOLD mreže omladinskih lidera u BiH, umrežiti se sa postojećim članovima BOLD mreže te dobiti priliku za razmjenu iskustava, upoznavanje sa vršnjacima i pristup svim drugim programima BOLD mreže

Prijavi se na informativnu radionicu slanjem potvrde učešća popunjavanjem kratke forme na sljedećem linku: https://forms.gle/X1sh3xHXTap3KzhE9. Svi prijavljeni će prijavom i putem e-mail-a dobiti Zoom link za pristup radionici. Više informacija možeš dobiti i putem e-mail-a info@impakt.ba ili telefona 033 202 043.