Sabina Mehmedinović – CNCArt

Sabina Mehmedinović, nakon što je dobila sina i kada je poželjela da za sina kreira i napravi igračke od prirodnih materijala koje će biti ekološki prihvatljive i sigurne za upotrebu. Kupuje prvu CNC mašinu i sa suprugom kreće u izradu igračaka. Nakon što su je uvidjela da su igračke prihvaćene i tražene od komšija i prijatelja, Sabina i njen suprug odlučuju osnovati CNC Art s ciljem izrade kvalitetnih, unikatnih, personaliziranih i ekološki prihvatljivih igračaka za djecu na CNC mašinama.

Igračke su edukativnog i zabavnog karaktera, izrađuju se od drveta, a sa njima se može igrati i zabaviti cijela porodica.

Naši najprodavaniji proizvodi su:

  • Kućice za lutke sa posebno kreiranim namještajem
  • Kamion/police za autice
  • Parking garaže za autice
  • Smart board / pametna tabla (didaktički materijal za djecu od 1 do 10 godina)
  • Edukativni materijal
  • Montessori materijali za školu

Vrlo često kupci samo dolaze sa idejama i to su, kako Sabina i njen suprug kažu, najzanimljiviji izazovi koje imaju. Proizvodi su namijenjeni djeci u dobi od 1 do 14 godina, a cijene su prilagođene bh uvjetima.

Ono što nas ističe od konkurencije jeste personalizacija našeg proizvoda, konstantno usavršavanje, unikatnost, komunikacija sa kupcem, garancija na kupljeni proizvod. Svaki proizvod je izrađen od ekološki prihvatljivih materijala, siguran je za upotrebu, boje kojima bojimo su certifikovane i na akrilnoj bazi.

Cilj koji smo zadali sebi je otvaranje vlastite prodavnice gdje bi prodavali naše proizvode. Smatramo da je vlastita prodavnica način da ostvarimo najbolju komunikaciju sa našim kupcima kroz ispunjavanje posebnih želja i kreiranje unikatnih proizvoda. Personalizacija je neizostavan detalj na svim našim igračkama i to je posebna vrijednost koja nas karakteriše.

„Naši proizvodi su unikatni, personalizirani i kupac ima mogućnost da bira detalje po želji. Maksimalno se prilagođavamo kupcu i kupac je kod nas uvijek na prvom mjestu. Cilj nam je da pozitivno utičemo na razvoj djece i što je najbitnije želimo da djeca uče kroz igru jer je to najzabavniji vid učenja.“