Eva Jurčević – Salon ljepote

Eva Jurčević

Potreba za uljepšavanjem datira još iz doba starog Egipta a do danas je zadržala uzlaznu putanju.  Potražnja za uslugama uljepšavanja je velika jer žene u današnjem užurbanom načinu života nemaju vremena posvetiti se sebi kod kuće pa trebaju brzo i dugotrajno rješenje za lijep i njegovan izgled. Postoji zasićenje u konkurentnim salonima pa će biti lako uključiti se u tržište. Ženama Salon ljepote “Eva” nudi visokokvalitetne, profesionalne tretmane uljepšavanja koji dugo traju uz brzu izvedbu istih.  

Poslovna ideja o otvaranju kozmetičkog salona u Tomislavgradu nastala je kao rezultat velike zasićenosti u drugim kozmetičkim salonima što nudi brzo uključivanje na tržište.  Našem gradu je potreban novi salon koji će nuditi brzu, visokokvalitetnu uslugu u moderno uređenom poslovnom prostoru sa svom porofesionalnom aparaturom i najkvalitetnijim materijalima za izvedbu tretmana po povoljnijim cijenama.

Vlasnica već posjeduje razvijenu mrežu klijentica i zadržala je njihovo povjerenje radi velikog iskustva u radu u kozmetičkoj djelatnosti i kontinuranog nadopunjavanja znanja sa raznim seminarima i tečajima kako bi uspješno pratila nove trendove koji su od velike važnosti u svijetu ljepote.

Salon ljepote “Eva” ima raznoliku ponudu za žene iz različitih slojeva društava i svih dobnih skupina.

Većina tretmana koje nudi ima frenkventnost ponavljanja svakih 3 do 4 tjedna. Tretmani koji ce se obavljati u Salonu ljepote “Eva” su.

  • ugradnja gel noktiju,
  • produživanje prirodnih noktiju pomoću šablona,
  • trajni lak,
  • sve vrste depilacije,
  • usluga pedikure,
  • bojanje i oblikovanje obrva sa voskom, koncem i pincetom.

Ciljano tržište je Tomislavgrad i okolica za žene od 18 do 50 godina kojima su ovakvi tretmani postali nužni jer na brz način dobiju dugotrajan, kvalitetan prizvod koji donosi lijep i njegovan izgled.

Ovu vrstu posla jako dobro poznaje, ima veliko iskustvo u radu te posjeduje nekoliko završenih seminara u kozmetičkoj djelatnosti. Posao pokreće jer ima privlačnu poslovnu ideju. U Salonu ljepote “Eva” nudit ce kozmetičke usluge klasične manikure, ugradnja gel noktiju, trajni lak, pedikure, šminkanja te depilacije. U današnjem modernom i ubrzanom načinu života velika je potražnja za navedenim uslugama. Postavljeni su razumni ciljevi za ostvarivanje profita. Lako komunicira sa klijenticama i nudi brzu i kvalitetnu uslugu kozmetičkih tretmana u novouređenom, modernom kozmetičkom salonu. Ovaj poslovni poduhvat je pravovremen jer postoji veliko zasićenje u konkurentnim salonima.

Prednost usluge koja se nudi u usporedbi sa konkurentima je visoka kvaliteta proizvoda, brže pružanje usluge, prihvatljivija cijena, raznovrsnost ponude i garancija na proizvod.