Muamera Skender – Macić – Studio ljepote „Malibu“

Žene 21. stoljeća jako puno pažnje pridaju ljepoti, žele njegovano i lijepo oblikovano tijelo i lice. Upravo iz ovih razloga, Muameri Skender – Macić stvorila se želja i ambicija da se otvori jedan savremeni kozmetički salon u Konjicu. Muamera je završila prirodno-matematički fakultet u Sarajevu i već kao studentica otkrila je interesovanje ka kozmetičkim uslugama. U želji da proširi svoje znanje i obogati se novim vještinama u svijetu kozmetičkih usluga, završila je dosta edukacija, a namjerava se dodatno usavršavati i u budućnosti.

Od početka pa do danas, njene ambicije kao mlade poduzetnice su narasle zajedno sa željom da izađe na tržište i ponudi svoje znanje i usluge široj javnosti. U dosadašnjem iskustvu stekla je vještine dobre poslovne organizacije kao i planiranja, a krase je komunikativnost i fkelsibilnost.

Naziv „Malibu“ Muamera je dala po poznatoj plaži u New Yorku, kao mjestu gdje se ljudi opuštaju.

Studio ljepote “Malibu”  pruža sljedeće usluge:

  • Tretmane lica (retman voćnim kiselinama, tretman čišćenja lica špatulicom, klasični tretman čišćenja lica i dijamantnu mikrodermoabraziju)
  • Relaks masaže (klasična, aromaterapijska i masaža vrućim kamenjem)
  • Anticelulitne tretmane (vacuum maderoterapiju i vacuum fit 100 tretman)
  • Egipatsku depilaciju

„Pri samom izgovoru „Malibu“ asocira vas na nešto nježno i opuštajuće, a moj studio je zaista oaza mira gdje se klijentice mogu opustiti“

Studio ljepote „Malibu“ podržan je kroz IMPAKT inkubator poslovnih ideja Konjic.