Impakt biznisi učestvuju na „SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF 2023“ sajmu u Zetri

Investicijska fondacija Impakt s ponosom najavljuje da će biznisi iz IMPAKT inkubatora poslovnih ideja učestvovati na prestižnom međunarodnom sajmu građevinarstva, mašinstva i metalne industrije „SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF 2023“. Impaktovi poduzetnici i poduzetnice predstavit će svoje proizvode i usluge i imati priliku ostvariti kontakte s drugim poslovnim partnerima i potencijalnim klijentima.

Jedna od kompanija koja će biti prisutna na Sajmu je EDOM d.o.o. za održavanje objekata, koja se bavi uslugama održavanja, upravljanja i popravaka objekata, čišćenjem fasada i uređenjem dvorišta. Također, Alumont Zahirović će predstaviti svoj proizvodni asortiman aluminijskih ograda, kapija, staklenih ograda i drugih proizvoda od aluminija, kao i bioklimatskih i pergoda tendi. Control Space će se fokusirati na projektiranje enterijera te predstaviti usluge izrade virtuelnih šetnji 3d vizualizacija. Ram plast će izložiti svoju PVC i ALU stolariju, komarnike, roletne i druge proizvode. ING-BAU Srebrenik će ponuditi arhitektonske usluge i usluge izrade 3D vizualizacija.

Sajam će biti održan od 18. do 20. maja u Olimpijskoj dvorani Zetra, na području od preko 5.000 m2 zatvorenog i više od 2.000 m2 otvorenog prostora.

Investicijska fondacija Impakt nastavlja raditi sa ciljem unapređenja poslovanja svojih poduzetnika i podrške razvoju novih ideja i inovacija. Impakt pruža poduzetnicima stručnu i mentorsku podršku, kroz razne programe i radionice. S druge strane, daje finansijsku podršku i savjetovanje u poslovanju, kako bi im omogućio rast i razvoj. Misija je promoviranje i poticanje razvoja poduzetništva u Bosni i Hercegovini te stvaranje održivih poslovnih modela, koji pomažu razvoju društva i privrede.