Upriličen prijem kod gradonačelnika Nusreta Helića

S ciljem promoviranja uspješnih saradnji, Investicijska fondacija Impakt u saradnji sa Gradom Gračanica organizirala je prijem poduzetnica i poduzetnika koji su u predhodnim godinama podržani kroz IMPAKT inkubator poslovnih ideja.

Sastanak je protekao u prijateljskoj atmosferi gdje se gradonačelnik imao priliku bolje upoznati sa poslovnim poduhvatima, a takođe naši poduzetnici i poduzetnice mogli su iznijeti poteškoće sa kojima se susreću.

Trenutno je aktivan i poziv za učešće u IMPAKT inkubatora u Gračanici koji se razlikuje od predhodnog, odnosno, nije usmjeren samo na mlade već za sva punoljetna lica koja žele pokrenuti vlatiti posao ili imaju postojeći biznis (ne stariji od 12 mjeseci) koji žele unaprijediti. Više informacija o Javnom pozivu na linku.

Takođe, najavili smo i zajedničko učešće na Međunarodnom sajamu poduzetništva i obrta Grapos-expo Gračanica koji će se održati 20-23. septembra 2023. godine u Gračanici, gdje će se predstaviti naši poduzetnici i poduzetnice. Više o Sajmu na linku.