“Welcome to The Future” – najava događaja

Budućnost Bosne i Hercegovine leži u malim, samoodrživim, poslovnim poduhvatima i izgradnji jakog poduzetničkog eko-sistema, a Investicijska fondacija Impakt, sa željom da doprinese razvoju poduzetništva i poduzetničkog okruženja u Bosni i Hercegovini, 7. decembra 2022. godine u Domu mladih u Sarajevu organizira jedinstven događaj na kojem će se pokazati da je zaista moguće voditi uspješan biznis bez obzira na sve poteškoće i izazove sa kojima se poduzetnice i poduzetnici susreću.

Događaj se zove „Welcome to The Future“ koji je u suštini Scale Up pitch gdje će 10 poslovnih poduhvata prezentirati svoje ideje, a troje najboljih dobit će finansijsku podršku u iznosu od 10.000 KM, 6.000 KM  i 4.000 KM.

Na događaju će se predstaviti poslovni poduhvati koji su podržani kroz IMPAKT inkubator poslovnih ideja, a to su:

Poduzetničke priče pročitajte na https://mojaposlovnaprica.ba/

„Događaj je zamišljen da ispromovira uspješne priče malih poduzetnika i da pruži potpuno drugačiji doživljaj posjetiocima. Poduzetništvo će biti prikazano na zabavan i inovativan način uz dosta iznenađenja i neočekivanih trenutaka te smo sigurni da će ovo biti događaj o kojem će se dugo pričati,“ – poručuju iz Investicijske fondacije Impakt.

U narednom periodu predstavit ćemo učesnike, a sam događaj će biti isključivo na pozivnicu. Za sve koji ne dobiju pozivnicu događaj mogu pratiti putem live streama na društvenim mrežama Investicijske fondacije Impakt.

Partneri, sponzori i prijatelji događaja su:

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo

Bh Telecom

ProCredit Bank

Bingo

Via Media

Centar za promociju održivog razvoja

Fixit

Sarajevo City Centar

Unija Ads

Hotel Garni Konak

Medijski pokrovitelji i prijatelji:

Radio Stari Grad

Antena Sarajevo

Akta

Manager.ba

Promo video možete pogledati

Stvaramo budućnost.

Kreiramo novu vrijednost u kojoj ideje postaju stvarnost u kojoj su vještine sve, a poraz nije opcija.

7. decembra svi ste dobrodošli u budućnost!