Nastavljamo saradnju sa Gradom Srebrenikom

Grad Srebrenik jedna je od lokalnih zajednica koja razumije i u potpunosti podržava razvoj poduzetništva kroz različite programe i sisteme podrške. Investicijska fondacija Impakt je prisutna u ovoj lokalnoj zajednici već treću godinu zaredom, a do sada smo podržali  18 biznisa iz Srebrenika.

Danas (21.9.2022.g.) je u Srebreniku potpisan Ugovor o saradnji za provođenje Programa podrške poduzetništvu IMPAKT inkubator poslovnih ideja za naredne dvije godine.

Sporazum su potpisali gradonačelnik Grada Srebrenika Nihad Omerović i izvršni direktor Investicijske fondacije Impakt Senajid Đozo.

„Zahvaljujući podršci Investicijske fondacije Impakt formiran je IMPAKT inkubator poslovnih ideja koji provodimo već treću godinu zaredom i Uprava Grada Srebrenika uvijek će podržavati programe koji su sveobuhvatni, kvalitetni i održivi“, rekao je Nihad Omerović,  gradonačelnik Grada Srebrenika.

“Danas smo potpisali nastavak višegodinje uspješne saradnje i mi iz Investicijske fondacije Impakt izuzetno smo sretni što ćemo, u saradnji sa Gradom Srebrenikom, nastaviti raditi na izgradnji poduzetničkog okruženja, razvoju poduzetničke kulture i načina promišljanja“, rekao je Senajid Đozo, izvršni direktor Investicijske fondacije Impakt.  

IMPAKT inkubator poslovnih ideja je sveobuhvatan program koji obuhvata poduzetničku obuku, pripremu i realizaciju pretentacije poslovnih ideja, dodjelu bespovratne finansijske podrške i pružanje stručne i mentorske podrške.