Obrt za štampanje Džebić, Edo Džebić

Edo Džebić je svoj prvi posao našao na prvoj godini fakulteta, ali kojed je zbog zdravstvenih poteškoća morao napustiti kako bi se liječio u inostranstvu. Pandemija mu je pružila priliku da završi školovanje i da se okrene pokretanju vlastitog biznisa jer je bio svjestan činjenice da zbog svog invaliditeta neće moći dostići nivo produktivnosti koji bi se očekivao u nekom preduzeću.

Obrt za štampanje ‘Džebić’ registrovan je 2021. godine u Zavidovićima, a primarna djelatnost ove firme je pružanje usluga dizajna, grafičke pripreme kao i usluge štampe.

Proizvodi i usluge:

  • Digitalna štampa  i brendiranje,
  • Promotivni materijali kao što su privjesci, šolje za poklone, amblemi, vizit kartice, brošure, katalozi, diplome, pozivnice, vizitke, plakati, kese, flajeri,
  •  Graviranje na drvetu, koži ili pleksiglasu,
  •  Štampe velikih formata cerade, baneri i bilbordi.

Obrt za štampanje posluje prvenstveno na području Zeničko-dobojskog kantona, ali vrlo često ima klijente i izvan kantona.

Osoba sam koja želi da stvara i doprinosi, a samim tim želim proširiti svoj proizvodni kapacitet kao i opremu, pomoći mladim ljudima da ostanu i ostvare svoj cilj u Bosni i Hercegovini.