Od hobija do biznisa

Danas vam donosimo priču o mladoj poduzetnici iz Sapne Amri Garibović i biznis “A.G. Studio”.

Amra je osoba koja je još od djetinstva pokazala interes za fotografiju i  fotografisanjem ljudi oko sebe, a zadnjih već 8 godina bavi se profesionalnim snimanjem svadbi, veselja kao i video spotova. Na početku je sve krenulo od hobija, a sada često ima već ima unaprijed rezervisane datume za fotografisanje kao i snimanje. Upravo iz razloga što je mnogi prepoznaju po fotografijama koje radi, odlučila je da svoj biznis nazove svojim inicijalima “A.G. Studio”

Možemo reći da je sve to bila jedna velika ljubav koja je uspješno prešla i u ozbiljan posao. Amra je jako komunikativna osoba,uvijek raspoložena za rad i suradnju sa svojim klijetima. Rado će poslušati svoje klijente kao i njihove želje vezane za fotografiju ispuniti

Osnovne usluge koje će A.G Weddings Studio pružiti su:

Fotografisanje svih vrsta događaja:

  • Vjenčanja i svadbi-dolazak na dogovoreno mjesto,komplet svadba il vjenčanje ili samo samostalni shooting mladenaca sve po dogovoru(cjela svadba-cjeli dan od početka ceremonije do završetka,a samostalno fotografisanje mladenaca dolazak na dogovorenu lokaciju i odradit njihov shooting).
  • Portret – samostalno fotografisanje po želji i dogovoru. Editovanje i obrada fotografija i online slanje.
  • Family – porodično-fotografisanje porodice,dolazak na mjesto dogovora i odrađen photoshooting,editovanje i obrada fotografija i online slanje.
  • Samosalno fotografisanje – dolazak na dogovoreno mjesto, odrađen shooting,editovanje i obrada fotografija i online slanje.
  • Matursko fotografisanje – dolazak na dan mature,fotografisanje po želji, obrada i edit fotografija i slanje online.
  • Samostalno fotografisanje – dogovor željene lokacije, odrađene fotografije, editovanje i obrada kao i slanje online klijentima.

IMPAKT inkubator poslovnih ideja provodi se u saradnji sa Ministarstvom za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona, JU Službe za zapošljavanje Tuzlanskog kantona i Općinom Sapna