Učešće na Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta Grapos Expo u Gračanici

Investicijska fondacija Impakt i ove godine sudjelovala je na Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta Grapos Expo u Gračanici. Sajam poduzetništva i obrta je širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Sajam se profilirao kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.

Poduzetnici koji su se predstavili na sajmu su : FAEE doo,G-Farm Gračanica Mediawizards, Pločasti namještaj po mjeri “S&M Design”BaštovanAMS designVertex projektni biro Fizio AS, Lemi Natural, sudjeluju na Međunarodni sajam poduzetništva i obrta Grapos-expo Gračanica gdje imaju priliku 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘃𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶 svoje biznise, ali i 𝗽𝗿𝗼𝘀̌𝗶𝗿𝗶𝘁𝗶 𝗽𝗼𝘇𝗻𝗮𝗻𝘀𝘁𝘃𝗮, 𝘂𝗺𝗿𝗲𝘇̌𝗶𝘁𝗶 se i razmijeniti 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗶 𝗶𝘀𝗸𝘂𝘀𝘁𝘃𝗼 sa ostalim učesnicima.

U okviru sajma, prezentirali smo i naš rad i to kroz predavanje “U korak sa vremenom:Megatrendovi u digitalnom marketeingu” koje je održao Bakir Đulić, poduzetnik iz Gračanice kao i kroz modnu reviju naše Amine Vehabović.

Naš štand posjetili su i naši prijatelji i partneri kao što su Edin Duraković, ministar privrede Tuzlanskog kantona, načelnik općine Banovići Bego Gutić, uprava Grad Gračanica kao i mnogobrojni posjetioci i posjetiteljke Sajma.

Sajam se održavao u periodu 20-23. septembra 2023. godine.