IMPAKT priča: digitalu je voditi lako, pitajte Lanu kako

Danas vam donosimo priču o našoj poduzetnici Lani Milošević. Lana je stručnjak za marketing menadžment sa preko 20 godina iskustva u razvoju i implementaciji marketing i PR strategija, politika, planova i akcija u oblasti obrazovanja, energetike, hotelijerstva i startup-a.

Lana je svoje teorijsko znanje stekla je na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu smjer marketing a zatim, dobivši stipendiju za školovanje u inostranstvu, i na postdiplomskim studijama, MBA (Master iz poslovnog upravljanja), smjer marketing u Velikoj Britaniji na Univerzitetu Sheffield.

Ima bogato iskustvo u oblasti izrade marketing strategije, marketing planiranja, digitalnog marketinga i digitalnog oglašavanja (Facebook & Instagram oglasi, Google Ads, LinkedIn oglasi). Također ima iskustvo u CSR-u (Corporate Social Responsibility), komunikacijskom menadžmentu, menadžmentu ljudskih resursa i prodaji.

Kao osoba je kreativna i visoko motivisana i otvorena za nove pristupe. Ovim poslovnim poduhvatom želi da svoje višegodišnje iskustvo u oblasti marketinga učini dostupnim bosanskom, ex-YU i internacionalnom tržištu. Također želi da bude pozitivan primjer svim ženama i da pokaže da je uspjeh u preduzetništvu moguć i ostvariv, te da daljim razvojem svog poslovanja ostvari i širi društveni uticaj, počev od podrške u zapošljavanju u sopstvenoj firmi najprije žena i mladih talenata u BiH pa do kreiranja društveno korisnih akcija na nivou BiH.

Agencija će pružati sljedeće vrste usluga:

  • Konsultantske usluge 
  • Inbound marketing – Kreiranje sadržaja-postovi, blogovi, video sadržaj, webinari, SEO, analitika, automatizacija, email marketing, web stranice-landing pages.
  • Brendiranje i grafički dizajn – Izrada imena, simbola, logotipa i/ ili dizajna vizuelnog identita kompanije i proizvoda
  • Upravljanje društvenim mrežama – Social Media Management- Kreiranje i vođenje naloga na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok.
  • Video i fotografske usluge – Video produkcija kratkih promotivnih spotova kao i korporativnih filmova.
  • Fotografske usluge proizvoda, kompanije, zaposlenih i događaja iz života i rada kompanije.