Investicijska fondacija Impakt najavljuje bogat raspored grupnih mentoringa za mjesec mart

Investicijska fondacija Impakt najavljuje svoj kalendar grupnih mentoringa za mjesec mart, s naglaskom na teme od ključne važnosti za poslovni svijet današnjice. Jačanje poduzetničkih kompetencija je izuzetno važno za rast i razvoj kako poduzetnika i poduzetnica tako i njihovih biznisa.

Primjena zakona o porezu na dobit, 5.3.2024. godine
Investicijska fondacija Impakt organizira interaktivni webinar posvećen primjeni zakona o porezu na dobit, a u sklopu ciklusa obuka iz poreske pismenosti za male biznise. Ovaj webinar će pružiti informacije o zakonskim regulativama te savjete i strategije za efikasno rukovanje ovim aspektom poslovanja. Budite korak ispred i pridružite nam se kako biste osigurali pravilno poštovanje zakona i optimizirali porezne obaveze.

Izgradi imidž svoje firme, 7.3.2024. godine, Zavidovići
Za sve poduzetnike koji žele izgraditi snažan i prepoznatljiv imidž svoje firme, Investicijska fondacija Impakt organizira radionicu u Zavidovićima, a bit će omogućeno i praćenje putem YouTube. Na obuci ćete naučiti kako da vašu firmu drugi vide uspješnom i jakom.

Tips&Tricks u digitalnom marketingu, 14.3.2024. godine
Digitalni marketing je srž uspjeha u današnjem poslovnom svijetu. Kako bi vam olakšali put do digitalne dominacije, organiziramo webinar posvećen najnovijim trendovima, alatima i strategijama digitalnog marketinga.

Linkedin za male biznise, 21.3.2024. godine
Za vlasnike malih biznisa koji žele maksimalno iskoristiti potencijal LinkedIn platforme, organiziramo interaktivnu radionicu u Sarajevu. Naučit ćete kako optimizirati vaš LinkedIn profil, povećati vidljivost vašeg biznisa, te kako koristiti mrežu i sadržaj kako biste ostvarili poslovni rast i napredak.